»

Ballonvaart maken over Wilsum, gemeente Kampen

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Wilsum.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wilsum is een plaats aan de IJssel in de gemeente Kampen in de provincie Overijssel. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Wilsum of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Wilsum of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Wilsum kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Wilsum en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Wilsum? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Wilsum en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Wilsum is een plaats in de gemeente Kampen. Onder de gemeente Kampen vallen ook de plaatsen Bisschopswetering, Grafhorst, 's-Heerenbroek, De Heuvels, Hogeweg, IJsselmuiden, Kampereiland, Kamperveen, Mastenbroek, Nieuwstad, Oosterholt, Oude Wetering, De Roskam, Veecaten, Zalk, De Zande, Zuideinde, Berg, Buken, Nederokkerzeel, Kampenhout.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Wilsum


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Wilsum - Ballonvaart aanbiedingen Wilsum - Voordelig ballonvaren over Wilsum - Meer informatie over Wilsum - Ballonvaart tarieven Wilsum - Ballonvaart Wilsum - Ballonvaren Wilsum - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Wilsum - Ballonvlucht Wilsum - Luchtballon vliegen Wilsum - Cadeaubon Wilsum - Nedballonspotters.nl Wilsum - Ballonfiësta Bavel Wilsum - Voordelig Ballonvaren België vanuit Wilsum - Mijn ballonvaart over Wilsum - Ballonvaren België Wilsum - Uw ballonvaart over Wilsum boeken - Informatie over ballonvarenNaast Wilsum kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Winde , Winter , Wirdum gn , Woensdrecht , Wommelgem , Woudenberg , Yerseke , Zandeweer , Zeebrugge , Zeist

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.