»

Ballonvaart maken over Wamel, gemeente West Maas en Waal

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Wamel.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wamel is een dorp (circa 2400 inwoners) in het Land van Maas en Waal in de Nederlandse provincie Gelderland. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Wamel of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Wamel of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Wamel kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Wamel en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Wamel? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Wamel en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Wamel is een plaats in de gemeente West Maas en Waal. Onder de gemeente West Maas en Waal vallen ook de plaatsen Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Berghuizen, Blauwesluis, Boven-Leeuwen, De Tuut, Dreumel, Greffeling, Maasbommel, Moleneind, Moordhuizen, Nieuwe Schans, Oude Maasdijk, Velddijk, Woerd.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Wamel


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Wamel - Ballonvaart aanbiedingen Wamel - Voordelig ballonvaren over Wamel - Meer informatie over Wamel - Ballonvaart tarieven Wamel - Ballonvaart Wamel - Ballonvaren Wamel - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Wamel - Ballonvlucht Wamel - Luchtballon vliegen Wamel - Cadeaubon Wamel - Nedballonspotters.nl Wamel - Ballonfiësta Bavel Wamel - Voordelig Ballonvaren België vanuit Wamel - Mijn ballonvaart over Wamel - Ballonvaren België Wamel - Uw ballonvaart over Wamel boeken - Informatie over ballonvarenNaast Wamel kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Wannegem-lede , Warfstermolen , Watergang , Weelde , Well lb , Werken , Westdorpe , Westerlo , Westmalle , Weurt

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.