»

Ballonvaart maken over Rijen, gemeente Gilze en Rijen

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Rijen.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vliegbasis Gilze-Rijen is een militair vliegveld tussen de dorpen Gilze en Rijen in de gemeente Gilze en Rijen. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Rijen of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Rijen of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Rijen kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Rijen en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Rijen? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Rijen en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Rijen is een plaats in de gemeente Gilze en Rijen. Onder de gemeente Gilze en Rijen vallen ook de plaatsen Biestraat, Bolberg, Gilze, Hooge Aard, Horst, Hulten, Langereit, Molenschot, Nerhoven, Raakeind, Verhoven, Vossenberg, Weilenseind.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Rijen


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Rijen - Ballonvaart aanbiedingen Rijen - Voordelig ballonvaren over Rijen - Meer informatie over Rijen - Ballonvaart tarieven Rijen - Ballonvaart Rijen - Ballonvaren Rijen - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Rijen - Ballonvlucht Rijen - Luchtballon vliegen Rijen - Cadeaubon Rijen - Nedballonspotters.nl Rijen - Ballonfiësta Bavel Rijen - Voordelig Ballonvaren België vanuit Rijen - Mijn ballonvaart over Rijen - Ballonvaren België Rijen - Uw ballonvaart over Rijen boeken - Informatie over ballonvarenNaast Rijen kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Rijkevoort , Rijswijk gld , Roermond , Roodkerk , Rottevalle , Ruinen , Saaksum , Schaarbeek , Scharsterbrug , Schepdaal

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.