»

Ballonvaart maken over Onnen, gemeente Haren

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Onnen.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Met een champagne hete luchtballon mag je van een van de boeren die in Onnen wonen misschien wel opstijgen vanaf hun terrein. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Onnen of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Onnen of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Onnen kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Onnen en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Onnen? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Onnen en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Onnen is een plaats in de gemeente Haren. Onder de gemeente Haren vallen ook de plaatsen Essen, Felland, Glimmen, Harenermolen, Hoornsedijk, Noordlaren.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Onnen


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Onnen - Ballonvaart aanbiedingen Onnen - Voordelig ballonvaren over Onnen - Meer informatie over Onnen - Ballonvaart tarieven Onnen - Ballonvaart Onnen - Ballonvaren Onnen - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Onnen - Ballonvlucht Onnen - Luchtballon vliegen Onnen - Cadeaubon Onnen - Nedballonspotters.nl Onnen - Ballonfiësta Bavel Onnen - Voordelig Ballonvaren België vanuit Onnen - Mijn ballonvaart over Onnen - Ballonvaren België Onnen - Uw ballonvaart over Onnen boeken - Informatie over ballonvarenNaast Onnen kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Onstwedde , Oostende , Oosternieland , Oosthoven , Oost-Souburg , Opeinde , Opwijk , Otterlo , Oude Meer , Oudelande

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.