»

Ballonvaart maken over Nijmegen

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Nijmegen.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nijmegen (in het Nijmeegs: Nimwèège, Duits: Nimwegen, Frans: Nimègue, Latijn: Noviomagus) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dichtbij de grens met Duitsland. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Nijmegen of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Nijmegen of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Nijmegen kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Nijmegen en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Nijmegen? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Nijmegen en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Onder de gemeente Nijmegen vallen ook de plaatsen Doornik, Koudenhoek, Lent, Vossenpels, 't Zand.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Nijmegen


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Nijmegen - Ballonvaart aanbiedingen Nijmegen - Voordelig ballonvaren over Nijmegen - Meer informatie over Nijmegen - Ballonvaart tarieven Nijmegen - Ballonvaart Nijmegen - Ballonvaren Nijmegen - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Nijmegen - Ballonvlucht Nijmegen - Luchtballon vliegen Nijmegen - Cadeaubon Nijmegen - Nedballonspotters.nl Nijmegen - Ballonfiësta Bavel Nijmegen - Voordelig Ballonvaren België vanuit Nijmegen - Mijn ballonvaart over Nijmegen - Ballonvaren België Nijmegen - Uw ballonvaart over Nijmegen boeken - Informatie over ballonvarenNaast Nijmegen kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Nijvel , Noordeinde nh , Noordwijk gn , Nuland , Odoorn , Oevel , Oldebroek , Olen , Onnen , Oosteind

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.