»

Ballonvaart maken over Midlum, gemeente Harlingen

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Midlum.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Midlum (Fries: Mullum) is een dorp tussen Harlingen en Franeker en ligt in de kromming van de oude rijksweg. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Midlum of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Midlum of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Midlum kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Midlum en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Midlum? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Midlum en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Midlum is een plaats in de gemeente Harlingen. Onder de gemeente Harlingen vallen ook de plaatsen Harlingen / Harns, Harlingen / Harns, De Blijnse, Midlum / Mullum, Roptazijl / Roptasyl, Ungabuurt, Voorrijp / Foarryp, Wijnaldum / Winaem.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Midlum


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Midlum - Ballonvaart aanbiedingen Midlum - Voordelig ballonvaren over Midlum - Meer informatie over Midlum - Ballonvaart tarieven Midlum - Ballonvaart Midlum - Ballonvaren Midlum - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Midlum - Ballonvlucht Midlum - Luchtballon vliegen Midlum - Cadeaubon Midlum - Nedballonspotters.nl Midlum - Ballonfiësta Bavel Midlum - Voordelig Ballonvaren België vanuit Midlum - Mijn ballonvaart over Midlum - Ballonvaren België Midlum - Uw ballonvaart over Midlum boeken - Informatie over ballonvarenNaast Midlum kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Midwolda , Milsbeek , Moerzeke , Mook , Muiderberg , Nazareth , Neerkant , Niehove , Nieuw-Annerveen , Nieuwehorne

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.