»

Ballonvaart maken over Meeden, gemeente Menterwolde

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Meeden.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Veendam is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veendam in de provincie Groningen, gelegen aan rijksweg N33, de weg van de Eemshaven naar Assen. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Meeden of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Meeden of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Meeden kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Meeden en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Meeden? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Meeden en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Meeden is een plaats in de gemeente Menterwolde. Onder de gemeente Menterwolde vallen ook de plaatsen Beneden Veensloot, Borgercompagnie, Boven Veensloot, Duurkenakker, Korengarst, Muntendam, Noordbroek, Noordbroeksterhamrik, Spitsbergen, Stootshorn, Tripscompagnie, Tuss(ch)enklappen, Tusschenloegen, Uiterburen, Het Veen / 't Veen, Veenhuizen, Westeind, Zuidbroek.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Meeden


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Meeden - Ballonvaart aanbiedingen Meeden - Voordelig ballonvaren over Meeden - Meer informatie over Meeden - Ballonvaart tarieven Meeden - Ballonvaart Meeden - Ballonvaren Meeden - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Meeden - Ballonvlucht Meeden - Luchtballon vliegen Meeden - Cadeaubon Meeden - Nedballonspotters.nl Meeden - Ballonfiësta Bavel Meeden - Voordelig Ballonvaren België vanuit Meeden - Mijn ballonvaart over Meeden - Ballonvaren België Meeden - Uw ballonvaart over Meeden boeken - Informatie over ballonvarenNaast Meeden kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Meedhuizen , Megchelen , Melsele , Merselo , Middelie , Mierlo , Moddergat , MolenscHOT , Moorsele , Munstergeleen

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.