»

Ballonvaart maken over Leuven

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Leuven.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Leuven of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Leuven of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Leuven kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Leuven en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Leuven? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Leuven en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Onder de gemeente Leuven vallen ook de plaatsen Heverlee, Kessel-Lo, Wijgmaal, Wilsele.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Leuven


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Leuven - Ballonvaart aanbiedingen Leuven - Voordelig ballonvaren over Leuven - Meer informatie over Leuven - Ballonvaart tarieven Leuven - Ballonvaart Leuven - Ballonvaren Leuven - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Leuven - Ballonvlucht Leuven - Luchtballon vliegen Leuven - Cadeaubon Leuven - Nedballonspotters.nl Leuven - Ballonfiësta Bavel Leuven - Voordelig Ballonvaren België vanuit Leuven - Ballonvaart Leuven - Mijn ballonvaart over Leuven - Ballonvaren België Leuven - Uw ballonvaart over Leuven boeken - Informatie over ballonvarenNaast Leuven kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Leuvenheim , Lier , Limbricht , Linter , Lochristi , Longerhouw , Losser , Lunteren , M√Ľnein , Maasdam

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Aanbiedingen

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.