»

Ballonvaart maken over Lemmer, gemeente Lemsterland

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Lemmer.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lemmer (Fries: De Lemmer) is een plaats in de gemeente Lemsterland, provincie Friesland (Nederland). Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Lemmer of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Lemmer of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Lemmer kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Lemmer en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Lemmer? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Lemmer en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Lemmer is een plaats in de gemeente Lemsterland. Onder de gemeente Lemsterland vallen ook de plaatsen Bantega, Commissiepolle, Delfstrahuizen, Echten, Echtenerbrug, Eesterga, Follega, Gietersebrug, Kooisloot, Oosterzee, Oosterzee-Buren, Oosterzee-Gietersebrug, Otterweg, Otterweg, Schoterzijl, Zevenbuurt.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Lemmer


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Lemmer - Ballonvaart aanbiedingen Lemmer - Voordelig ballonvaren over Lemmer - Meer informatie over Lemmer - Ballonvaart tarieven Lemmer - Ballonvaart Lemmer - Ballonvaren Lemmer - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Lemmer - Ballonvlucht Lemmer - Luchtballon vliegen Lemmer - Cadeaubon Lemmer - Nedballonspotters.nl Lemmer - Ballonfiësta Bavel Lemmer - Voordelig Ballonvaren België vanuit Lemmer - Mijn ballonvaart over Lemmer - Ballonvaren België Lemmer - Uw ballonvaart over Lemmer boeken - Informatie over ballonvarenNaast Lemmer kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Lendelede , Leusden , Lichtervelde , Lievelde , Links , Lithoijen , Lollum , Loppem , Luchthaven Schiphol , Luxe

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.