»

Ballonvaart maken over Kimswerd

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Kimswerd.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Kimswerd (Fries: Kimswert) is een dorp in de gemeente Súdwest Fryslân, in de Nederlandse provincie Friesland. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Kimswerd of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Kimswerd of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Kimswerd kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Kimswerd en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Kimswerd? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Kimswerd en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.Bekijk onze aanbiedingen vanuit Kimswerd


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Kimswerd - Ballonvaart aanbiedingen Kimswerd - Voordelig ballonvaren over Kimswerd - Meer informatie over Kimswerd - Ballonvaart tarieven Kimswerd - Ballonvaart Kimswerd - Ballonvaren Kimswerd - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Kimswerd - Ballonvlucht Kimswerd - Luchtballon vliegen Kimswerd - Cadeaubon Kimswerd - Nedballonspotters.nl Kimswerd - Ballonfiësta Bavel Kimswerd - Voordelig Ballonvaren België vanuit Kimswerd - Mijn ballonvaart over Kimswerd - Ballonvaren België Kimswerd - Uw ballonvaart over Kimswerd boeken - Informatie over ballonvarenNaast Kimswerd kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Kinderdijk , Klooster-Lidlum , Koekelare , Kommerzijl , Kornhorn , Koudum , Kronenberg , Kuststreek , Laarne , Landen

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.