»

Ballonvaart maken over Hurwenen, gemeente Maasdriel

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Hurwenen.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hurwenen (in de volksmond Hurne) is een dorp gelegen aan de zuidoever van de Waal in de Bommelerwaard, enkele kilometers ten oosten van Zaltbommel. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Hurwenen of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Hurwenen of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Hurwenen kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Hurwenen en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Hurwenen? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Hurwenen en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Hurwenen is een plaats in de gemeente Maasdriel. Onder de gemeente Maasdriel vallen ook de plaatsen Alem, Ammerzoden, Berm, Calfornië, Doorning, Hedel, Heerewaarden, Hoenzadriel, Kerkdriel, Hoorzik, Oensel, Rome, Rossum, Sint Andries, Slijkwell, Velddriel, Veluwe, Voorne, Well, Wellseind, Wordragen.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Hurwenen


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Hurwenen - Ballonvaart aanbiedingen Hurwenen - Voordelig ballonvaren over Hurwenen - Meer informatie over Hurwenen - Ballonvaart tarieven Hurwenen - Ballonvaart Hurwenen - Ballonvaren Hurwenen - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Hurwenen - Ballonvlucht Hurwenen - Luchtballon vliegen Hurwenen - Cadeaubon Hurwenen - Nedballonspotters.nl Hurwenen - Ballonfiësta Bavel Hurwenen - Voordelig Ballonvaren België vanuit Hurwenen - Mijn ballonvaart over Hurwenen - Ballonvaren België Hurwenen - Uw ballonvaart over Hurwenen boeken - Informatie over ballonvarenNaast Hurwenen kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Idaerd , IJsselstein ut , Itens , Jisp , Kaatsheuvel , Kantens , Kattendijke , Kempen , Kessel lb , Klazienaveen

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.