»

Ballonvaart maken over Houten

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Houten.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Houten is een plaats en forensengemeente in de Nederlandse provincie Utrecht, ten zuidoosten van de stad Utrecht, tussen rijkswegen A12, A27 en de rivier de Lek. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Houten of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Houten of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Houten kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Houten en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Houten? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Houten en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Onder de gemeente Houten vallen ook de plaatsen 't Goy, Heemstede, Leebrug, Molenbuurt, Oud-Wulven, Schalkwijk, Tull en 't Waal.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Houten


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Houten - Ballonvaart aanbiedingen Houten - Voordelig ballonvaren over Houten - Meer informatie over Houten - Ballonvaart tarieven Houten - Ballonvaart Houten - Ballonvaren Houten - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Houten - Ballonvlucht Houten - Luchtballon vliegen Houten - Cadeaubon Houten - Nedballonspotters.nl Houten - Ballonfiësta Bavel Houten - Voordelig Ballonvaren België vanuit Houten - Mijn ballonvaart over Houten - Ballonvaren België Houten - Uw ballonvaart over Houten boeken - Informatie over ballonvarenNaast Houten kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Houthalen , Huizen , Hunsel , IJmuiden , Ingooigem , Jelsum , Jutrijp , Kamperland , Kasterlee , Kekerdom

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.