»

Ballonvaart maken over Hollum, gemeente Ameland

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Hollum.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hollum is een dorp op het Nederlandse waddeneiland Ameland in de gemeente Ameland, provincie Friesland. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Hollum of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Hollum of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Hollum kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Hollum en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Hollum? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Hollum en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Hollum is een plaats in de gemeente Ameland. Onder de gemeente Ameland vallen ook de plaatsen Ballum, Buren / Bueren, Nes.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Hollum


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Hollum - Ballonvaart aanbiedingen Hollum - Voordelig ballonvaren over Hollum - Meer informatie over Hollum - Ballonvaart tarieven Hollum - Ballonvaart Hollum - Ballonvaren Hollum - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Hollum - Ballonvlucht Hollum - Luchtballon vliegen Hollum - Cadeaubon Hollum - Nedballonspotters.nl Hollum - Ballonfiësta Bavel Hollum - Voordelig Ballonvaren België vanuit Hollum - Mijn ballonvaart over Hollum - Ballonvaren België Hollum - Uw ballonvaart over Hollum boeken - Informatie over ballonvarenNaast Hollum kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Holsloot , Honselersdijk , Hoogeveen , Hoogwoud , Houten , Huissen , Hummelo , IJlst , Ingen , Jellum

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.