»

Ballonvaart maken over Glimmen, gemeente Haren

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Glimmen.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Glimmen is een bosrijk dorp in de gemeente Haren, gelegen in de provincie Groningen in Nederland. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Glimmen of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Glimmen of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Glimmen kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Glimmen en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Glimmen? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Glimmen en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Glimmen is een plaats in de gemeente Haren. Onder de gemeente Haren vallen ook de plaatsen Essen, Felland, Harenermolen, Hoornsedijk, Noordlaren, Onnen.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Glimmen


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Glimmen - Ballonvaart aanbiedingen Glimmen - Voordelig ballonvaren over Glimmen - Meer informatie over Glimmen - Ballonvaart tarieven Glimmen - Ballonvaart Glimmen - Ballonvaren Glimmen - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Glimmen - Ballonvlucht Glimmen - Luchtballon vliegen Glimmen - Cadeaubon Glimmen - Nedballonspotters.nl Glimmen - Ballonfiësta Bavel Glimmen - Voordelig Ballonvaren België vanuit Glimmen - Mijn ballonvaart over Glimmen - Ballonvaren België Glimmen - Uw ballonvaart over Glimmen boeken - Informatie over ballonvarenNaast Glimmen kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Goënga , Gorinchem , Grammene , Grobbendonk , Groot-Ammers , Gytsjerk , Haarlo , Halfweg nh , Hansbeke , Harelbeke

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.