»

Ballonvaart maken over Britsum, gemeente Leeuwarderadeel

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Britsum.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stiens is een dorp en de hoofdplaats van de gemeente Leeuwarderadeel, provincie Friesland (Nederland). Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Britsum of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Britsum of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Britsum kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Britsum en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Britsum? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Britsum en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Britsum is een plaats in de gemeente Leeuwarderadeel. Onder de gemeente Leeuwarderadeel vallen ook de plaatsen Bartlehiem, Cornjum / Koarnjum, Finkum, Hijum / Hyum , Jelsum, Oude Leye of Oude Leije / Aldeleie, Stiens, 't Haantje, Tichelwurk.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Britsum


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Britsum - Ballonvaart aanbiedingen Britsum - Voordelig ballonvaren over Britsum - Meer informatie over Britsum - Ballonvaart tarieven Britsum - Ballonvaart Britsum - Ballonvaren Britsum - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Britsum - Ballonvlucht Britsum - Luchtballon vliegen Britsum - Cadeaubon Britsum - Nedballonspotters.nl Britsum - Ballonfiësta Bavel Britsum - Voordelig Ballonvaren België vanuit Britsum - Mijn ballonvaart over Britsum - Ballonvaren België Britsum - Uw ballonvaart over Britsum boeken - Informatie over ballonvarenNaast Britsum kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Britswert , Bronneger , Brussel , Buitenpost , Burgh-Haamstede , Castenray , Cornjum , Dalem , De Cocksdorp , De Koog

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.