»

Ballonvaart maken over Bilthoven, gemeente De Bilt

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Bilthoven.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bilthoven is een van de zes dorpen in de Nederlandse gemeente De Bilt (provincie Utrecht). Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Bilthoven of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Bilthoven of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Bilthoven kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Bilthoven en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Bilthoven? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Bilthoven en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Bilthoven is een plaats in de gemeente De Bilt. Onder de gemeente De Bilt vallen ook de plaatsen Achterwetering, Achttienhoven, Groenekan, Hollandsche Rading, Maartensdijk, Westbroek.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Bilthoven


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Bilthoven - Ballonvaart aanbiedingen Bilthoven - Voordelig ballonvaren over Bilthoven - Meer informatie over Bilthoven - Ballonvaart tarieven Bilthoven - Ballonvaart Bilthoven - Ballonvaren Bilthoven - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Bilthoven - Ballonvlucht Bilthoven - Luchtballon vliegen Bilthoven - Cadeaubon Bilthoven - Nedballonspotters.nl Bilthoven - Ballonfiësta Bavel Bilthoven - Voordelig Ballonvaren België vanuit Bilthoven - Mijn ballonvaart over Bilthoven - Ballonvaren België Bilthoven - Uw ballonvaart over Bilthoven boeken - Informatie over ballonvarenNaast Bilthoven kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Bilzen , Bleskensgraaf , Bodegraven , Bolsward , Borgercompagnie , Bosch en Duin , Bovenkarspel , Brasschaat , Breukelen ut , Broekhuizen dr

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.