»

Ballonvaart maken over Assen, gemeente Assenede

Op deze pagina vindt u meer informatie over het maken van een ballonvaart vanuit onder andere Assen.
Via onze website kunt u heel eenvoudig een ballonvaart boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Assen is een gemeente en stad in het noorden van de Nederlandse provincie Drenthe, waarvan het de hoofdstad is. Wij kunnen voor u een voordelige ballonvaart vanuit Assen of de directe omgeving verzorgen. Wij zijn aanbieder van ballonvaarten voor particulieren en bedrijven in heel Nederland en België. Wij kunnen dus ook de ballonvaart vanuit Assen of omgeving verzorgen.

Voor een onvergetelijke ballonvaart vanuit Assen kunt u terecht bij De Ballonvaart Specialist. De piloot begeleidt u van het begin tot het eind van de ballonvaart. Samen met hem maakt u de ballon klaar voor vertrek. De piloot vertelt het een en ander over de vaart en de omgeving van Assen en de vaarrichting. Vervolgens maakt u een tocht van ongeveer een uur. Daarna helpt u met het inpakken van de luchtballon. Tenslotte krijgt u een glas champagne en wordt u naar de opstijglocatie teruggebracht.

Bent u geïnteresseerd in een ballonvaart met als opstijglocatie Assen? Stel het dan niet langer uit, maar boek bij De Ballonvaart Specialist. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten.

Kijk gerust verder op deze website voor alle informatie over ballonvaarten vanuit Assen en mochten er dan nog vragen ontstaan, neem dan gerust contact met ons op.

Assen is een plaats in de gemeente Assenede. Onder de gemeente Assenede vallen ook de plaatsen Bassevelde, Boekhoute, Oosteeklo.

Bekijk onze aanbiedingen vanuit Assen


Meer informatie:
Ballonvaart maken over Assen - Ballonvaart aanbiedingen Assen - Voordelig ballonvaren over Assen - Meer informatie over Assen - Ballonvaart tarieven Assen - Ballonvaart Assen - Ballonvaren Assen - Ballonvaart arrangementen - Privé ballonvaart Assen - Ballonvlucht Assen - Luchtballon vliegen Assen - Cadeaubon Assen - Nedballonspotters.nl Assen - Ballonfiësta Bavel Assen - Voordelig Ballonvaren België vanuit Assen - Ballonvaart Assen - Mijn ballonvaart over Assen - Ballonvaren België Assen - Uw ballonvaart over Assen boeken - Informatie over ballonvarenNaast Assen kunt u ook over uw eigen woonplaats of favoriete plaats ballonvaren. Nog enkele plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.
Assendelft , Baaium , Baarlo ov , Bakkeveen , Banholt , Bathmen , Beek lb , Beerze , Beinsdorp , Belt-Schutsloot

Bekijk ons volledige overzicht met plaatsen waar wij ballonvaarten kunnen aanbieden.

View this page in English

Stel uw vraag

Naam: *
E-mail: *
Telefoon:
Opmerkingen: *
 

Aanbiedingen

Wat kunt u van ons verwachten

• Professionele medewerkers,
• Geen overvolle mand,
• Duidelijke tariefstructuur,
• Scherpe prijzen,
• Geen verborgen kosten,
• Onze website altijd up-to-date,
• Persoonlijk contact,
• Een gezellige ballonvaart.